arrow_drop_up arrow_drop_down

De basistarieven van intensieve relatietherapie

Een "intensive" van 2 tot 3  dagen; in NL

basistarief:350 euro.

EEN "INTENSIVE" VAN 5 DAGEN;in NL of SP 

basistarief: 600 euro. 

mediation bij (echt)scheiding: in NL

600 euro.

Wat is het"basis" tarief? 


Wat bepaalt de kosten van je relatieweekend of relatievakantie?

A.De kosten van je communicatietrainer en relatiecoach( die zijn in 1 persoon verenigd)

Wij hebben ervaren dat een 3-tal factoren bepalen hoeveel tijd er nodig is om je uit je relatiecrisis te helpen. 

  • De eerste factor ben jezelf. Je vermogen om nieuw gedrag aan te leren.En het vermogen om het gedrag dat schadelijk is voor de ander, achterwege te laten. Daarin kunnen jullie verschillen. 

Voor beide gedragsverandering is intensieve oefening en coaching nodig. En natuurlijk veel "succeservaringen". Hoe meer oefening en coaching, hoe meer dagdelen er nodig zijn.

  • Factor 2 is de duur van jullie relatie (hoe lang ben je bij elkaar en hoeveel tijd) en
  • de 3e factor is de"ouderdom" van de relatieproblemen.

Als alle factoren op "groen" staan, zijn er niet meer dan 4 dagdelen nodig om je te laten doorstarten. Dus 350 euro

Een dagdeel van je relatiecoach (ca. 3 tot 5 uur) kost 87,50 euro .  

Zo´n 75% van onze cliënten had 6 dagdelen nodig. Hoeveel er in jouw geval nodig is kunnen we het best bepalen na een-kosteloos- intake-gesprek.

De ervaring leert ook dat als er meer dan 10 dagdelen nodig zijn de relatiedoorstart als onhaalbaar moet worden beschouwd. 

Na afloop van het intake gesprek kunnen we aangeven hoeveel dagdelen nodig zijn

Wat zit niet in het coach tarief?

  •  b.t.w.
  • uw accommodatie en uw reis- en verblijfskosten
  • de reiskosten van uw relatiecoach(reiskosten worden berekend vanaf centrum Den Bosch of het centrum van Malaga en bedragen 0,35 ct per kilometer).

Reis- en verblijfskosten

De communicatietraining en coaching(individueel en samen) moet plaats vinden op een locatie die garantie biedt voor maximale leeromstandigheden. Dus geen stoorzenders, voldoende ruimte en rust.

De accommodatie boek je zelf(met onze hulp indien gewenst) en dat kan zijn in Nederland of Spanje. Wij hebben in beide landen accommodaties waarvan we zeker weten dat die aan onze eisen voldoen. Wij geven de voorkeur aan Malaga en Sevilla. Dit omdat klimaat en het in een andere -vakantie-omgeving verkeren, een niet onbelangrijke factor is in het het bereiken van het doel. Een relatie met toekomst. Zo'n 60% van de Relatievakanties vindt plaats in Spanje. 

Je eigen accommodatie is niet persé uitgesloten. Wij hebben van de 900 Relatieweekenden er 3 "thuis"gedaan.

Reis- en verblijfskosten Spanje

De vliegticketkosten van Nederland naar Spanje zijn dagprijzen;maar bij Ryanair schommelt de prijs tussen de 60 en 260 euro.

Voor de accommodatie moet je- buiten de maanden juli t/m september- rekenen op zo'n 350 euro. De accommodatie is als regel veel goedkoper als in Nederland. 

Eten en drinken is in Spanje zo'n 40% goedkoper als in Nederland. Een maaltijd met drank voor 2 personen kost circa 30 euro.


Geen uurtje factuurtje! wij zijn niet als de advocaten

 Wij hanteren geen uurtarief omdat ons inziens het onmogelijk is om een relatiecrisis op te lossen d.m.v. een uur per week praten met een relatietherapeut een uur tarief verhoudingsgewijs veel start-en afsluitingstijd verlies kent. In plaats daarvan berekenen we een vast bedrag. U weet vooraf precies wat uw kosten zijn.

Hieronder de advertentie  tarief-teksten van enkele van onze concurrenten

Om u een indruk te  geven van de tariefopbouw en -verschillen(liggen gemiddeld 40% hoger)! De conclusie? Iedere minuut dient betaald te worden! Net als bij een advocaat.


Tarieven relatietherapie

Wanneer u besluit om in relatietherapie te gaan, dan is het verstandig om meerdere offertes te vergelijken van relatietherapeuten bij u in de regio. Via ons netwerk kunt u dit gratis doen wanneer u hiernaast het contactformulier volledig invult. U ontvangt dan binnen 24 uur diverse offertes die u dan in alle rust kunt vergelijken. Hier zijn verder geen verplichtingen aan verbonden.

Tarieven relatietherapie: gemiddelde kosten

Gemiddeld genomen duurt een afspraak/sessie 45 minuten en zijn de kosten variërend van € 90,- tot € 120,- per gesprek. Afhankelijk van de situatie worden het aantal gesprekken bepaald. De duur van de therapie wordt uiteraard in overleg met u bepaald en kan variëren van enkele gesprekken tot een langere periode.

Tarieven relatietherapie: gratis offertes aanvragen

Zoals gezegd kunt u geheel gratis meerdere offertes ontvangen van relatietherapeuten bij u uit de regio via ons netwerk. Vul daarvoor ons contactformulier volledig in en u ontvangt binnen 24 uur meerdere

Tarieven relatietherapie: tarieven en vergoedingen

Relatietherapie, gezinstherapie en therapie bij echtscheiding zijn relatief goedkope vormen van therapie. Bij individuele therapieën (bij andere praktijken) betaalt een cliënt vaak €95,- voor een gesprek van 45 minuten. Omgerekend naar anderhalf uur is dat €190,- per persoon. Relatietherapie, gezinstherapie en therapie bij echtscheiding kosten per persoon maximaal €73,50 voor dezelfde tijd. Mogelijk kom je in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding voor de therapie. Kijk hiervoor onderaan deze pagina. Je kunt dan goedkoper uit zijn als je het vergelijkt met individuele therapie vergoed door de basisverzekering met een eigen risico van €385,- per persoon.

Tarieven relatietherapie: per sessie

-Een sessie individuele therapie duurt een uur en kost €97,-.

-Voor relatietherapie duurt anderhalf uur en kost €147,- (per persoon €73,50)

-Voor de avond of het weekend geldt een toeslag van €15,- per sessie.

Tarieven relatietherapie: afspraak afzeggen

Wordt een afspraak níet of korter dan een dag van tevoren afgezegd, dan brengen we de ingeplande tijd gedeeltelijk in rekening.

De kosten hiervan bedragen €40,00 en zijn geheel voor eigen rekening.

De tarieven zijn exclusief tijd voor...

-Het scoren en interpreteren van vragenlijsten

-Rapporteren, schrijven van een kort verslag

-Schrijven van berichten en feedback geven via Clientlogin (E-health)

-Telefonisch consult 


goed om te weten!

 75% van de 250 cliënten die we jaarlijks begeleiden is na 1 jaar -na een "intensive"- nog (gelukkig) bij elkaar!

75% gelukkig na een relatieweekend

RELATIEVAKANTIE IS EEN COMBINATIE VAN INTENSIEVE RELATIECOACHING EN COMMUNICATIETRAINING.


Onder bepaalde voorwaarden is gespreide betaling mogelijk.

wij hanteren de laagste tarieven van nederland. Omdat we effectiever, doelmatiger zijn en geen duur kantoor en ondersteunende diensten hebben