arrow_drop_up arrow_drop_down
relatietherapieweekend en relatieweekend

Relatievakantie & relatieweekend

daar word je (weer) een gelukkig stel van

onze missie

Wij hebben maar één doel. En dat is er voor zorgen dat de cliënt die er voor kiest om met een andere cliënt een liefdesrelatie te hebben, in die relatie zoveel mogelijk geluk, plezier en persoonlijke groei ervaart. Dat doen we op een manier die past bij de persoonlijke mogelijkheden van beide cliënten. 

In 3 tot 5 aanééngesloten dagen, want in minder kan volgens ons niet!

Ons team

met welke (hulp)vraag kun je bij ons terecht?

 relatietherapie

Als het gevoel uitdooft en je niet meer weet wat nog te doen om het terug te krijgen.

relatiefitness en apk

Zonder onderhoud blijft niets in stand. Ook niet de liefdesrelatie. Een Relatieweekend!

time out en scheiding

Als het gevoel uitgedoofd is en je verder wil met je leven. Zonder ballast uit het verleden.

Lees hier de ervaringen van een aantal van de 975 stellen die we sinds 2009 hebben geholpen door te starten met hun relatie

These slides will be slide-able on the live version of your page!

met een ex-cliënt bellen? dat kan hoor!

Ik(Astrid) had 2 weken voor aanvang van het Relatieweekend opgezegd. Was na heel veel dubben en nog meer slapeloze nachten en gesprekken met mijzelf en vrienden tot de conclusie gekomen. Dit gaat niet meer. Voor Henk kwam -het gek genoeg- als een donderslag….

Gelukkig wees hij mij er op dat we nog niet alles hadden geprobeerd. En dat we dat naar elkaar verplicht waren. En nog meer naar onze kinderen. Zo kwamen we bij Relatievakantie terecht. We hadden zelf een sta-caravan in de bossen van Cromvoirt(Vught) gehuurd.

We hebben het echt niet gemakkelijk gehad maar onze relatie- en communicatiecoach gaf echter nooit op. Keek ook niet op een uurtje. Het resultaat telde, zei hij steeds. Inmiddels zijn we uit de gevaren zône. We hebben nog wel iedere maand een Skype-nazorg uur. Maar van scheiden is wat mij betreft geen sprake meer. We hadden dit veel eerder moeten doen. Veel meer effect dan dat uurtje relatietherapie dat we eerst geprobeerd hadden.

met een ex-cliënt bellen?dat kan hoor!

Het zakelijke zwerversbestaan combineren met een gezinsleven heeft een aanzienlijke wissel getrokken op onze relatie. 

En ook de jaren buiten Nederland waren tropenjaren geweest. Daarbij komt dan nog dat Petrie maar heel weinig nodig heeft om tot emotionele uitbarstingen te komen. Alle inspanningen van een hele stoet therapeuten en -logen ten spijt, stond onze relatie en ieder van ons op springen. Henri was al voor de zoveelste keer gevlucht naar een hotel. 


De ultieme poging had Petrie gegoogled. Zij geloofde niet in een uurtje therapie


En Paul geloofde helemaal nergens meer in. Het zou een een Relatievakantie worden aan de boulevard van Rincon de la Victoria (het Kijkduin van Malaga). 1 week voor vertrek barstte de bom weer en vertrok 1 van ons daarom alvast naar Malaga. De ander zou volgen per auto. Het zou er nog om hangen of we überhaupt nog wel zouden beginnen. Wij waren liever nu cliënten intensieve relatietherapie dan straks klanten van een intensieve scheidingsbegeleider.

Ingo heeft veel diplomatie bedreven en uiteindelijk zijn we toch gestart. Loodzwaar. 2 stappen naar voren en 1 terug. Soms zelfs wel 3 terug. Het was bijna niet uit te houden ,samen in 1 appartement. Dankzij Ingo konden we uiteindelijk wel langs de scherpe en gevaarlijke randen van het ravijn laveren.

Petrie en Henri (mei 2018, Malaga)

Add Your Stars

MET EEN EX-CLIËNT BELLEN?DAT KAN HOOR!

Wij kenden elkaar 5 jaar. Een gemengde relatie. Vlaming en Nederlandse.


 Samengesteld gezin. Lat-relatie. Begon als vuurwerk en dat was nog steeds zo een paar maanden geleden. Alleen een ander soort vuurwerk dan we wilden. We slaagden er in om over bijna alles knallende ruzie te krijgen. En omdat we elkaar maar weinig zagen( weekenden) hadden we de tussenliggende tijd alleen al nodig om de wonden te likken en te herstellen. Anton zag eigenlijk niks in welke vorm van externe hulp dan ook. Maar een gesprek met Relatievakantie deed wonderen.

In 1 weekend in een vakantiebungalow hebben we aan één stuk door geoefend met gedrag dat voor minder ruzie en meer van het goede soort vuurwerk kon zorgen. Eindeloze vaak hebben we onze eigen gesprekken aangehoord-opgenomen met onze smartphones- en onder geduldige en neutrale supervisie van Ingo-onze relatiecoach en communicatietrainer gebruikt om onze communicatie en culturele verschillen weg te werken.

Het gaat inmiddels een stuk beter. Nog steeds vervallen we nog wel eens terug in de “fout gedrag”. Maar veel minder. De nazorg -dagelijks whatsap en maandelijkse Skype- helpt ons daarbij zeer. Maar het meeste inspireert toch het teruggekeerde gevoel voor elkaar.