arrow_drop_up arrow_drop_down

geen tijd? Online relatietherapie!

Je "thuis" wordt je werkplaats

Jij en je partner werken in je eigen omgeving aan de behandeling. Jij en/of je partner en je relatietherapeut of relatiecoach zijn tijdens de therapie sessie allemaal online. Hierna hebben jullie beiden in je vertrouwde omgeving rustig de tijd om na te denken over wat je hebt besproken. De ervaring leert dat het niet meer of minder makkelijk is om je gedachten en gevoelens openhartig te bespreken via een webcam.

Hoe kan ik mij aanmelden?

1. Je kunt je aanmelden via deze link;

2. Binnen 24 uur ontvangt je een antwoord email met een voorstel voor een intake gesprek per Skype, Whatsap of Google Hangout ;

3. Na de intake ontvang je de factuur voor het verschuldigde bedrag.

4. Nadat je betaling is ontvangen, wordt het traject opgestart en ontvangt je binnen 24 uur je eerste e-mail.

* Deze online begeleiding sluit je steeds af voor een periode van 3 maanden. Daarna kun je aangeven of je vindt dat de training het gewenste resultaat had.

Wat zijn de voordelen van online relatietherapie?
 • Geen wachtlijst, aanmelden kan direct;
 • De relatietherapie of relatiecoaching vindt plaats in uw eigen tijd en omgeving (je beantwoordt  whatsapps, e-mails wanneer dit voor jou het beste uitkomt);
 • Geen reistijd en reiskosten;
 • Interactief en zeer snel resultaat
Kosten  on line relatietherapie

De kosten bedragen een vast bedrag van 550 euro. Onafhankelijk van het aantal gebruikte uren. Wij gaan ervan uit dat het resultaat belangrijker is dan het aantal uren dat we leveren. De ervaring leert dat wij zo´n 20 uur investeren in jullie relatiekwaliteit.

Het resultaat?

Wat cliënten zeiden over online relatietherapie

 • Door de relatietherapeut van Relatievakantie hebben we beeld en geluid gekregen over waar onze foute gedrag in zit;
 • Hoe we elkaar door een andere vorm van vragen stellen en antwoorden  maximaal inzicht kunnen geven in onze verwachtingen van de ander, gevoelens.
 • Hoe een crisis te hanteren en te voorkomen .
 •  Voor elke situatie wist onze relatietherapeut en relatiecoach weer terug te brengen naar de basisoplossing. Wat de kernproblemen waren in onze relatie.
 • Hoe we tot een betere tijdbesteding konden komen in de rollen die we hebben.  En de relatie tussen de  foute tijdbesteding en het relatieprobleem ontdekte.
 • Nazorg

Na de week Relatievakantie, hebben we nog 3 maanden (1 keer per maand)  Skype evaluatie gehad met onze relatiecoach/ relatietherapeut. De afspraken en doelen die in de Relatievakantie hadden gemaakt  hadden we toen op papier gezet. En we hadden ook een nieuw weekrooster gemaakt (we moesten de eerste 3 maanden minsten 25% meer tijd aan elkaar besteden).

 •  De nazorg bestond er vooral uit om na te gaan  of en in welke mate we de afspraken waren nagekomen. En zo niet, waarom en wat er door de "overtreder" aan gedaan ging worden in de komende maand.
Resultaat telt

Relatievakantie (relatietherapie) is gespecialiseerd in het oplossen van Relatieproblemen door toepassing van relatie- en gezinstherapie . De cliënt staat bij de relatietherapeuten en relatiecoaches van Relatievakantie centraal, waardoor hij of zij zich gehoord, begrepen,gesteund en welkom voelt. Wij willen resultaat leveren en zijn geen uren-fabriek. Kijken tijdens onze gezamenlijke sessie niet op de klok.

Wij geloven niet in een consult-benadering (uurtje per week naar de relatietherapeut). Wel in elkaar met diepte-interviews opnieuw leren kennen en er zo achter komen wat er van je verwacht wordt. Waarom en wat je aan je eigen gedrag dient aan te passen om het weer leuk te hebben samen.

 

daarom online relatietherapie

IN JE EIGEN OMGEVING

online relatietherapie-bij-je-thuis-als-relatieweekend


online relatietherapie als je

-geen tijd hebt 

-buiten NL woont en hulp in het nederlands wil

buitenland wonen en relatietherapie


geen tijd voor een-relatieweekend


Geen wachtlijst, de start kan is direct

geen wachtlijst bij relatietherapie online

vast bedrag van 550 euro

eenmalig-bedrag-voor-relatietherapie-on-line.png