arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

hoe onderhoud je je relatie ?

Het Relatieweekend ..fitness voor je relatie

Gelukkig? Gelukkig samen? Ja?

Dan is het devies...weet waarom het zo is en gebruik dat om je geluk in stand te houden. Wat je ook kan doen is samen eens een Relatievakantie boeken. Om eens samen onder leiding van een communicatie- en relatiecoach je relatie tegen het licht te houden. En toekomstbestendig te maken.

Korte vakantie in Malaga of Sevilla

Terwijl je onderwijl geniet van het mooie Sevilla of Malaga! Je hebt de keuze uit een 3 of 5-daags arrangement. Inclusief vlucht, accommodatie en vervoer naar en van de luchthaven. En mocht je het helemaal aangekleed willen hebben..dan regelen we ook nog een dagelijksculinair avontuur en een bezoek aan een Hammam voor jullie. 

Zodat de enige zorg die je nog hebt is ...op tijd bij de gate zijn!

Wat moet blijven?

Ontdek samen wat ontzettend goed gaat en waarom

wat kan beter?

Dit is wat jullie  intuïtief al doen. Maar met wisselend succes. 

doen we nog niet

Toekomstbestendig word de relatie als je dit zou doen

echt heel zinvol en wat een mooie stad is sevilla!

Jacqueline en Bert

ik ben me nu bewust van hoe het komt..ons geluk

Annabel en John

zou iedereen moeten doen en malaga..heerlijk!!

Some person - Company BV

de menu keuze voor je relatievakantie in analusië(zuid-spanje)

combineer een rondrit andalusië met een relatie-sabBatical

Zelfstandig(autonoom) Andalusië

Je Relatievakantie vindt plaats in het grootste "land" binnen Spanje. Ongeveer zo groot als Nederland. De steden Cordoba, Granada, Malaga en Sevilla vormen het decor van je gecombineerde cultuur of strandvakantie. Kies voor een combinatie van 2 steden. Maar weet dat elke keuze een goede is! Wij gaan met je mee als gids en zorgen er voor dat je in de massa toeristische stadverkenning beland. Onderwijl houden we jullie relatie tegen het licht en begin je ongemerkt aan het "updaten" van die relatie.

Op maat

Alvorens we de Relatievakantie voor je gaan arrangeren hebben we overleg met elkaar. Om te verkennen wat jullie verwachtingen en behoeften zijn. Maar ook niet onbelangrijke jullie budget. Andalusië leeft van de olijven en..toerisme. Er is een ongekende variëteit aan overnachting en horeca mogelijkheden. Het prijsniveau ligt zo´n 30 lager dan het Nederlandse. Dat gekoppeld aan de enorme rijkdom aan historisch erfgoed maakt dat er voor iedereen een " droom vakantie" te organiseren is.

Relatie-fitness

Jullie relatie verkeert in conditie. Het accent van je Relatievakantie ligt dan ook op "ontspannen, ontdekken en opladen". Het relatie-fitness aspect zal ook op "op-maat" gemaakt worden. Daarbij zullen we putten uit ons basis-instrumentarium en basis-programmaonderdelen van onze Relatieweekenden en Relatievakantie. Lees meer over het basis-programma.

5 dagen sevilla & cordoba

Alcázar van Sevilla
Dit historische koninklijk paleis van Sevilla is een groot voorbeeld van de Mudejar architectuur. Nog altijd wordt het koninklijk paleis Alcázar deels gebruikt door de huidige koninklijke familie. De rest is voor het publiek toegankelijk, zo ook de indrukwekkend .Schoenmaker houd je bij je leest! Wij doen dat ook en werken daarom samen met de reisadviseurs Reisgenie. Samen met u en ons stellen we een programma samen dat naadloos aansluit op uw Relatievakantie

5 DAGEN Malaga & Granada

Uw reis naar Málaga start hier!

Deze charmante en kosmopolitische stad is gezegend met veel zonneschijn en een bijzondere lichtval. Het ligt aan een prachtige baai in zuidelijk Andalusië en laat zich kenmerken door haar brede lanen versierd met palmbomen, haar bruisende nachtleven, belangrijke musea en vele uitstekende restaurants. Door haar ligging aan de kust bieden de meeste restaurants hun expertise aan in de diverse overheerlijke visgerechten.

Granada, om je ogen uit te kijken!

Granada heeft alles wat je nodig hebt voor een fantastische stedentrip. Veel bezoekers komen er enkel om het Alhambra te bekijken, maar er is zoveel meer te zien en te beleven in de bruisende stad Granada. De stad is groot, maar je vindt er gemakkelijk je weg. En al hoewel Granada wel wat heuvelachtig is, kun je de stad te voet prima ontdekken.

Wij doen dat ook en werken daarom samen met de reisadviseurs van Multiturismo. Samen met u en ons stellen we een programma samen dat naadloos aansluit op uw Relatievakantie