arrow_drop_up arrow_drop_down

Als Je Man Geen  Seks Meer Wil

Wanhoop niet

Als je man geen seks meer wil. Het is verbazingwekkend hoeveel vrouwen er klagen over het libido verlies van hun partner. Meestal wordt er gedacht dat het de vrouwen zijn die na verloop van tijd minder zin in seks hebben, maar er zijn zeker net zoveel mannen die geen seksuele belangstelling meer kunnen opbrengen voor hun vrouw.

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de spanning terug in je relatie te brengen.

Niets heeft zo’n verwoestend effect op je relatie als het gebrek aan zin om met elkaar te vrijen. Wanneer iemands behoeften niet bevredigd worden is het zeer waarschijnlijk dat deze elders op zoek gaat en dan in een buitenechtelijke relatie belandt. De frustraties kunnen zo hoog oplopen dat één van beiden uiteindelijk zijn partner in de steek laat. Exit relatie. Maar op zijn minst leidt een affaire tot een hoop ellende voor beide partners. Op het moment dat je partner zijn belangstelling voor je verliest is het goed om onmiddellijk te onderzoeken waardoor het komt dat hij of zij geen zin meer heeft om te vrijen. Het kunnen puur lichamelijke oorzaken zijn maar veel vaker nog ligt de grondslag op het psychologische vlak. Factoren die vaak een rol spelen zijn financiële problemen, drukte op het werk, gebrek aan tijd tijd of geld en andere zaken die de aandacht op eisen zoals kinderen, carrière of zelfs een hobby. Door al dit soort zaken belandt seks steeds lager op de prioriteitenlijst of zorgen ervoor dat iemand het gewoon niet meer kan opbrengen om in de juiste stemming te komen voor seksuele intimiteit.

De Relatietest geeft snel nieuw inzicht!

[caption id="attachment_3724" align="alignright" width="300"]relatietest geeft inzicht Relatieproblemen? Maar wat zijn die precies. Om verder te komen moeten jullie wel inzicht hebben in wat de hoofd-en bijproblemen zijn[/caption]
Doe je de relatietest(relatiescan) vandaag nog dan heb je morgen antwoord op de vraag  ” hoe goed is mijn relatie?” Via deze relatietest ontdek je hoe jij je relatie ervaart.  Vul hem daarom in eerste instantie alleen in. Wel kun je je partner vragen deze relatietest later ook in te vullen. De beide ingevulde vragenlijsten kunnen de eerste aanzet zijn voor een 2 gesprek. Omdat een dergelijk gesprek zonder goede begeleiding gemakkelijk tot nieuwe conflicten kan leiden, is het belangrijk om voldoende tijd vrij te maken.

klik hier voor de relatietest

 
Als je er zeker van bent dat de oorzaken niet lichamelijk zijn (hierbij kan je huisarts behulpzaam zijn) dan kunnen de volgende tips je misschien helpen seks weer interessant te maken
Mannen zijn van nature doelgericht bezig. Ook voor hun relatie gaat dat op. Daarom komt het vaak voor dat wanneer ze eenmaal de geschikte partner hebben gevonden ze er verder niet zoveel aandacht meer aan besteden: doel bereikt, op naar de volgende uitdaging! Om dit te voorkomen is het daarom belangrijk de uitdaging terug te krijgen in de relatie. Dit betekent niet dat je je man seks moet onthouden (als er nog wat van over is). Wel kun je proberen om iets minder toegevend te zijn dan je gewend bent. Je moet je een beetje mysterieus gaan gedragen. Dat klinkt een beetje manipulatief, maar als je alleen al maar wat toespelingen maakt op het vinden van een andere man om aan je behoeften tegemoet te komen (ook al ben je dat absoluut niet van plan) dan zal je al snel merken dat er weer iets wakker wordt in je man. Namelijk zijn instinct om te winnen. Hiermee zullen ook al snel zijn seksuele opwinding en behoeften terugkomen. Wat ook goed helpt is wanneer je ervoor kunt zorgen dat hij zich weer een man gaat voelen omdat je hem nodig hebt vanwege zijn kracht en  zijn vastberadenheid. Prijs hem om zijn prestaties en zorg ervoor dat hij zich nodig voelt om jou te beschermen. Je zult merken dat al snel de seksuele aandrang ook terugkomt.

Praat er over!

Stel vragen en en blijf dat doen tot je antwoord krijgt. Het kan een beladen onderwerp zijn maar dat wordt al snel minder als je het behandeld zoals ieder ander gedragsitem dat je opvalt.

Hoe je dat doet? Bekijk de video over communicatie met je partner

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=hGb4TC7ev1g&start=142&vol=100&width=500&height=281&iv_load_policy=1&cc_load_policy=1[/embedyt]
 

Informatie over de Relatievakantie, de allereerste intensieve relatietherapie van Nederland

Bekijk onderstaande video over relatie en communicatie

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=UUv8YjgFi1AN-ExvFsXgC0OQ&layout=gallery[/embedyt]  
]]>